Bridgestone tyytyväisyystakuu

Suomen hyvin vaihtelevat talvet ja keliolosuhteet ovat varmasti herättäneet usein kysymyksiä nastarenkaan käytöstä kuvilla teillä ja joskus talvikuukausina kohtamme nykyään jopa kesäisistä olosuhteita.

Bridgestone kitkarenkailla ajat turvallisesti koko Suomessa ja kaikissa olosuhteissa. Oli tiesi sitten luminen, kuiva tai jopa jäinen. Nykyinen rengasteknologia mahdollistaa erinomaisen talvipidon myös ilman nastoja. Haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden testata kitkarenkaita omassa autossasi ilman sen suurempia riskejä siitä oliko valintasi mieleinen.

Siksi tarjoamme Bridgestone (Blizzak ICE ja Blizzak DM-V3) kitkarenkaiden ostajalle TYYTYVÄISYYSTAKUUN ostoksellesi!

Mikäli et olet tyytyväinen hankkimiisi Bridgestone kitkarenkaisiin, voit vaihtaa ne Bridgestone nastarenkaisiin 30pv sisällä ostohetkestä.

Kaikki tapahtuu hyvin yksinkertaisesti, ole yhteydessä renkaat myyneeseen FIRST STOP liikkeeseen ja kerro että haluat vaihtaa Bridgestone kitkarenkaat, Bridgestone nastarenkaisiin. Maksat vain mahdollisen hinnanerotuksen ja asennustyön!

Kysy lisää lähimmästä First Stop liikkeestä tai poikkea käymään.

Turvallisia talvikilometrejä toivottavat Bridgestone ja First Stop liikkeet kautta maan.

Ota yhteyttä

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.