Hero Image

Info

First Stop – Ykkösvalinta rengaspalveluissa

First Stop on vuonna 1994 perustettu, Euroopan laajuinen rengaspalveluverkosto, jonka asiantuntemukseen ja osaamiseen on voinut aina luottaa. Korkeatasoinen palvelu on keskeinen osa First Stopin toimintaa, niin tänään kuin tulevaisuudessa.

Suomessa First Stop aloitti toimintansa vuonna 1998 ja yrittäjävetoisia First Stop -liikkeitä on maassamme jo 59. Euroopassa First Stop toimii 25 maassa ja liikkeitä on yhteensä yli 2000. Kattavasta verkostosta löydätkin helposti itseäsi lähellä olevan First Stop -liikkeen.

Kun kyse on rengasasioista, First Stop on ykkönen.

Monipuoliset palvelut rengasasiantuntijoiltamme

First Stop tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua, huippuluokan asiantuntemusta sekä luotettavimmat ja korkeatasoisimmat renkaat ja tuotteet. Palveluumme kuuluvat totta kai myös renkaita ja ajoneuvoja koskevat vinkit ja neuvot.

First Stop – Ykkösvalinta autopalveluissa

Kaikki First Stop -asiantuntijat ovat saaneet perusteellisen koulutuksen ja ovat alansa ammattilaisia. Renkaiden lisäksi myymälöidemme asiantuntemus kattaa laajan valikoiman muita palveluja, kuten öljynvaihdot, akut, elektronisen ajoneuvodiagnostiikan, jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet jne.

Asiakkaamme valitsevat First Stopin seuraavista syistä:

  • Ammattimainen ote ja asiantuntemus, joka takaa turvallisuuden liikenteessä.
  • Korkealuokkaiset palvelut, laitteet ja tuotteet johtavilta merkkivalmistajilta.
  • Läheisyys ja vaivattomuus: läheltäsi löytyy aina First Stop –myymälä, joka tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista palvelua.
  • Nopea ja asiantunteva kesä- ja talvirenkaiden renkaanvaihto rengasliikkeissämme

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä

Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua. Täytä oheisen lomakkeen kohdat omilla tiedoillasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.