Bridgestone kampanjat

Hyödynnä Bridgestone-renkaidesi 24 kuukauden rengasturva sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset.

Saat helposti Bridgestonen rengasturvan ja 100 % tyytyväisyystakuun

  1. Osta asennettuna neljä uutta Bridgestone Premium -rengasta.
  2. Rekisteröi uudet renkaasi 14 päivän sisällä ostohetkestä osoitteessa takuu.bridgestone.fi/fi/register.
  3. Nauti huolettomasta matkanteosta.

Rentoja kilometrejä ja mielenrauhaa kuljettajalle

Rengasturva ja tyytyväisyystakuu koskevat henkilöautojen Bridgestone Premium -rengassarjoja, SUV/4×4-automallien renkaita 16” koosta lähtien sekä kaikkia pakettiautojen rengaskokoja.

Rengassarja kannattaa rekisteröidä pian ostamisen jälkeen verkkosivulla takuu.bridgestone.fi/fi/ register, sillä rengasturvan ja tyytyväisyystakuun voimassaolon edellytys on, että rekisteröinti on tehty 14 päivän kuluessa ostopäivästä lukien.

Rengasturvan korvaus rikkoutuneesta renkaasta 25-100%

Rengasturva korvaa renkaan puhkeamisen esimerkiksi naulojen tai terävien kivien vuoksi sekä renkaan vahingoittumisen sen osuttua reunakivetykseen. Korvatuiksi tulevat myös renkaiden palovauriot.

Rengasturva hyvittää renkaiden iästä riippuen jopa 100 % korvaavan renkaan hinnasta:

Toimi näin vahingon sattuessa

  1. Tee rengasrikon jälkeen vahinkoilmoitus: https://promo.bridgestone.fi/fi/login
  2. Lataa liitteeksi kuva rikkoutuneesta renkaasta sekä uuden renkaan ostokuittu tai -tosite.

Vahinkoilmoitus ja liitteet tarkistetaan, minkä jälkeen saat muutaman viikon sisällä hyvityksen ilmoittamallesi tilille. Huomaathan, että jos ostokuitissa ei ole eritelty asennustöiden hintaa, vähennetään korvauksesta töiden osuutena 20 €/rengas.

100% tyytyväisyystakuu

Jos olet jostain syystä tyytymätön hankkimiisi Bridgestone-renkaisiin ja ilmoitat siitä kuukauden kuluessa ostopäivästä, saat renkaista maksamasi rahat takaisin. Riittää, että palautat renkaat niiden ostopaikkaan ja teet hyvityspyynnön sivulla: takuu.bridgestone.fi/fi/register.

Huomaathan, että palautettavien renkaiden tulee olla rekisteröityjä kahden viikon sisällä ostopäivästä.

Rekisteröi renkaasi helposti

  1. Mene verkkosivulle: takuu.bridgestone.fi/fi/register.
  2. Klikkaa nappia “Rekisteröidy”.
  3. Anna tietosi ja lataa ostokuitti.

TESTOURBEST – ja voita lahjakortti!

Kerro, mitä pidit hankkimistasi Bridgestone-renkaista. Nyt kannattaa osallistua, sillä oman arvion antaminen palkitaan 20 tai 50 euron arvoisella lahjakortilla!

Mielipiteensä voivat kertoa kaikki, jotka ovat ostaneet henkilö-, SUV- tai 4×4-autoonsa 16” tai sitä suuremmat Bridgestone-renkaat.

Osallistu seuraavalla tavalla

Rekisteröidy 14 vrk sisällä renkaiden ostopäivästä lukien sivulla https://promo.bridgestone.fi/fi/login ja liitä mukaan renkaiden ostokuitti tai -tosite.

Saat 14 vrk rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiviestissä linkin verkkosivustolle, jossa pääset kertomaan mielipiteesi hankkimistasi renkaista. Arvio on annettava 14 vrk sisällä sähköpostin vastaanottamisesta.

Valitse mieleisesti lahjakortti

Tarjolla on useita erilaisia lahjakortteja liikkeisiin ja palveluihin. Valitse niistä mieleisesi ja saat sen ilmoittamaasi osoitteeseen kuuden viikon kuluessa arviosi antamisen jälkeen. Lahjakortin arvoon vaikuttaa autosi renkaiden koko. 

16”–17” renkaiden omistaja: 20 € arvoinen lahjakortti.

18” ja tätä isompien renkaiden omistaja: 50 € arvoinen lahjakortti.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

Ota yhteyttä