Falken tankkaa!

Osta 1.9.–30.11.2022 neljä Falken-talvirengasta (alkaen 16” kokoisena), niin saat Nesteen prepaid-kortin autosi tankkaamiseen!

Falken-renkaat

Korkealaatuisia Falken-renkaita on valmistettu vuodesta 1983 ja ne ovat tulleet tunnetuiksi erinomaisesta suorityskyvystään sekä rengasteknologisista innovaatioistaan. Falken on kiinnittänyt erityistä huomiota verrattomaan hinta-laatusuhteeseen.

Hanki huippurenkaat – ja Falken tankkaa autosi

Falkenin talvirenkaat ovat tulleet tunnetuiksi luotettavuudestaan, ajomukavuudestaan ja suorituskyvystään haastavissakin olosuhteissa. Osta Falkenin WINTERPEAK F-ICE 1 tai F-SNOW 1 -talvirengassarja vähintään 16” kokoisena ja Falken lahjoittaa sinulle Nesteen prepaid-kortin, jolla voit tankata autosi.

Lahjakortin suuruus riippuu autosi rengaskoosta: saat 16” ja 17” renkaisiin 20 € arvoisen lahjakortin ja vähintään 18” kokoisiin renkaisiin 40 € lahjakortin.

Toimi seuraavalla tavalla

  1. Osta neljä Falken-talvirengasta (alkaen 16”) kampanjan voimassaoloaikana (1.9.–30.11.2022).
  2. Rekisteröi tietosi ja liitä rekisteröinnin yhteydessä mukaan ostokuitti osoitteessa:  campaign.falkentyre.com
  3. Rengaskoosta riippuen saat lahjaksi Falkenilta joko 20 € tai 40 € arvoisen Nesteen prepaid-polttoainelahjakortin. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse ilmoittamaasi osoitteeseen.


Kampanjan ehdot

Ostamalla Falken WINTERPEAK F-ICE 1 tai F-SNOW 1 -talvirengassarjan (4 rengasta) saat Nesteen 20 euron (16”–17” renkaat) tai 40 euron (18” ja isommat renkaat) lahjakortin. Kampanja on voimassa Falken-jälleenmyyjillä 1.9.–30.11.2021. Nesteen lahjakortilla voi tankata kaikilla Neste-asemilla Suomessa (kortti ei kuitenkaan käy raskaan kaluston Neste Truck- tai D asemaverkostossa, eikä sitä voi käyttää kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin).

Kampanja on voimassa kuluttaja-asiakkaille. Lahjakorttia ei voi luovuttaa tai siirtää toiselle henkilölle eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Falken Tyre Europe GmbH:n, Nesteen tai Neste-asemien henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä voi osallistua kampanjaan.

Tarjous on voimassa 30.11.2022 asti tai niin kauan kuin renkaita riittää. Saat lahjakortin täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja liittämällä mukaan renkaiden ostokuitin osoitteessa campaign.falkentyre.com viimeistään 15. joulukuuta mennessä. Lahjakortteja annetaan yksi yhtä ostokuittia kohden. Nesteen lahjakortti toimitetaan sinulle postitse ilmoittamaasi osoitteeseen kampanjan päätyttyä.

Lisätietoja osoitteessa: campaign.falkentyre.com.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä