Hero Image

Jarrupalat

Jarrujen huolto on elintärkeää

Jarrut ovat yksi auton ehdottomasti tärkeimmistä turvallisuustekijöistä ja niiden on oltava aina kunnossa. Jarrujärjestelmä koostuu jarrupaloista, jarrulevyistä, piirin jarrunesteestä ja jarruputkista. Niiden kunto riippuu suuresti ajotavasta: ne kuluvat nopeammin äkkijarrutuksissa ja hitaammin lempeämmällä ajotyylillä.

Jarrujärjestelmä tulisi tarkistaa kerran vähintään kerran vuodessa, sillä se altistuu jatkuvalle kulumiselle. Samalla kertaa on syytä tarkistuttaa myös jarrunesteiden taso ja mahdolliset piirin vuodot.

Jarrunestettä ei koskaan lisätä, ellei säiliö ole täysin tyhjä. Syynä tähän on, että nesteen laatu laskee, mikäli uusi neste sekoittuu vanhan kanssa. Myös jarrunesteitä on erilaisia ja First Stop korjaamosi tietää mikä jarruneste sopii sinun autoosi.

Älä viivyttele jarrujärjestelmän ongelmien ilmaantuessa

Ota yhteyttä First Stop -korjaamoosi, jos jarrut toimi tai tarvitset pidemmän jarrutusetäisyyden pysäyttääksesi auton kokonaan. Tee samoin, jos huomaat ohjauspyörän tärisevän jarruttaessasi tai jarrupolkimen olevan tiukempi tai pehmeämpi kuin tavallisesti. Käänny First Stopin ammattilaisten puoleen myös silloin, kun jarru- tai ABS-varoitusvalo syttyy kojetauluun, etkä ole varma sen merkityksestä.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.