Hero Image

Rengashotelli

Hyväkuntoiset renkaat ovat henkivakuutus

Monissa First Stop -liikkeissä on rengashotelli, jossa voit säilyttää renkaasi hyvissä olosuhteissa. Renkaat eivät vioitu eivätkä menetä muotoaan kun ne varastoidaan oikein, poissa ilmansaasteista ja auringon UV säteilystä jotka vanhentavat rengasta.

Saat renkaasi hyväkuntoisina käyttöösi, kun tarvitset niitä. Suomessa on käytettävä vuodenaikaan sopivia renkaita, näin on tehtävä lain puitteissa mutta myös säiden niin sanellessa. Ei siis kannata odotella liian pitkään talvirenkaiden alle vaihtoa. Kun se hoidetaan ajoissa, säästyt stressiltä ja ajaminen on huoletonta.

First Stopin rengashotellipalveluiden käyttäminen on helppoa: soitat vain First Stop -liikkeeseen ja varaat ajan. Renkaiden vaihtaminen ja muut rengastyöt hoituvat nopeasti ja vaivattomasti samalla kertaa, kun renkaasi laitetaan säilytykseen.

Renkaiden säilytyspalvelu tekee autoilusta helpompaa

Kukapa ei haluaisi, että autoilu olisi vaivatonta ja mukavaa? First Stopin rengashotellipalvelun ansiosta säästät tilaa varastossasi tai autotallissasi, eikä sinun tarvitse vaivautua renkaiden kanniskelemiseen tai kuljettamiseen, kun on aika vaihtaa ne. Renkaiden säilyttäminen rengashotellissa on järkevää myös taloyhtiöiden paloturvallisuusmääräysten vuoksi.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.