Hero Image

Renkaiden asennus vanteelle

Renkaiden asentaminen ammattilaisella kannattaa

Nautit matkanteosta enemmän, kun autosi kulkee tasaisesti maantiellä. Ajaminen on myös turvallisempaa kun renkaasi ovat asianmukaisessa kunnossa, oikein asennetut, oikeat rengaspaineet ja tasapainotetut.

Renkaiden tasapainottaminen First Stopin rengasasiantuntijoilla asentamisen yhteydessä on välttämätöntä ja myös oikeat rengaspaineet, sillä miellyttävämpien ajokilometrien lisäksi hyödyt siitä, että autosi kuluttaa vähemmän polttoainetta. Säästät myös renkaitasi ja autosi jousitusta, kun rengas-vanneyhdistelmä toimii oikein.

Tasainen kyyti renkaiden tasapainottamisella

Renkaat tulee tasapainottaa aina, kun autoon asennetaan uudet renkaat tai renkaita on irrotettu jostain syystä, esimerkiksi puhjenneen renkaan korjauksessa tai vaihdossa. Samalla myös pitää tarkistaa oikeat rengaspaineet. Tilanteen tarkistaminen on tarpeen myös silloin, jos auton rengas on kolhiintunut. Suosittelemme myös vuotuista renkaiden tasapainottamista First Stopin ammattilaisilla.

Silloin on syytä varata viipymättä aika First Stopin rengasasiantuntijalle myös silloin, kun tunnet autosi olevan epävakaa ajettava, se tärisee maantienopeuksissa tai ohjaus puoltaa vasemmalle tai oikealle.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

Pyydä tarjous