Hero Image

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapaino lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta

Rengas-vanneyhdistelmän tasapainotus voi heikentyä rasituksen ja pitkien ajokilometrien seurauksena. Silloin kulutat enemmän polttoainetta ja myös renkaitasi. Autostasi tulee epävakaampi ajettava, minkä lisäksi ohjaus voi puoltaa tai auto voi täristä.

Renkaan epätasainen kuluminen voi myös olla seurausta puutteellisesta tasapainotuksesta.

Ota silloin viipymättä yhteyttä First Stopin rengasasiantuntijoihin. He tasapainottavat renkaasi oikein, minkä ansiosta matkantekosi on taas mukavaa ja turvallista. Vähennät lisäksi polttoaineen kulutusta ja säästät renkaitasi sekä autosi jousitusta.

Tasapainottaminen on tarpeen aina, kun autosi renkaat irrotetaan vanteelta, esimerkiksi uusien renkaiden asentamisen tai rengasrikon yhteydessä. Myös silloin kannattaa kääntyä First Stopin asiantuntijoiden puoleen, jos rengas on kolhiintunut. Ei tule myöskään unohtaa vuotuista renkaiden tasapainon tarkistamista.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

Pyydä tarjous