Hero Image

TPMS

TPMS -järjestelmä tarkkailee rengaspaineita

Rengaspaineista on pidettävä huolta ja nyt niiden seuraaminen on aiempaa helpompaa. Vaikka autossasi ei ole tietokonetta, voit unohtaa rengaspaineen testauksen manuaalisesti: FIrst Stop tarjoaa sinulle TPMS-tunnistimen, joka mittaa auton renkaiden ilmanpainetta reaaliajassa.

TPMS valvoo renkaisiin asennettuja antureita, jotka kommunikoivat järjestelmän keskusvalvontayksikön kanssa. Se toimii ajoneuvon virrasta itsenäisellä akkuvirralla.

Kun paine laskee alle tietyn asetetun tason, saat siitä varoituksen autosi kojetaulussa tai äänisignaalilla. Näin ehkäistään rengaspaineen katoamisen seurauksena syntyvät vahingot, kuten puhjenneet tai haljenneet renkaat, pidon menetys tienpintaan, kasvanut jarrutusetäisyys tai jopa onnettomuus.


Turvallisempaa ja taloudellisempaa ajamista TPMS -järjestelmällä

TPMS-järjestelmän ansiosta säästät polttoainetta ja autoilet ympäristöystävällisemmin, eivätkä renkaasi kulu liian nopeasti, mikä saattaisi olla seurausta ajamisesta liian alhaisella paineella.

TPMS-järjestelmän toimivuus tarkistetaan aina, kun First Stop asentaa uudet renkaat, vaihtaa renkaat tai korjaa puhjenneen tai haljenneen renkaan. Tarvittaessa renkaiden anturit on vaihdettava, kalibroitava ja säädettävä rengaspaineet oikeaksi auton keskusyksikössä määriteltyjen suositusten mukaisesti. Näin voit jatkaa ajamista rauhallisin mielin.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.