Hero Image

Rahoitus

FIRST STOP liikkeestä LASKULLA aina vähintään 30 päivää maksuaikaa

Saat huippurenkaat ja -vanteet, sekä reilusti maksuaikaa

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista.
Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

FirstStop Lasku

FirstStop Lasku on kertaluotto, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen.
FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin (minimi 10 eur/ 3 %/ kk). Pienemmän summan maksaminen edellyttää luottosopimukseen tutustumista ja allekirjoittamista. Tarkemmat ohjeet laskun osissa maksamisesta saat aina laskun mukana.   

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

Luoton myöntää: Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki

Luottopäätös tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

LASKUSTA USEIN KYSYTTYÄ

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ TAI PANKKI/LUOTTOKORTILLA, JA LOPUT LASKULLA?
Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Laskulla.

TULEEKO LASKULLE LISÄMAKSJA?
Ei, laskulle ei tule ylimääräisiä kuluja. Laskun koroton ja kuluton maksuaika on 90 päivää, ja voit halutessasi tehdä luottosopimuksen jos haluat jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Lasku siis joustaa tilanteesi mukaan ja voit lyhentää luottoa kuukausittain haluamallasi summalla (minimi 3 %/ kk tai vähintään 10 eur/ kk).

MINULLA ON YRITYS, VOINKO MAKSAA LASKULLA?
Kyllä, FirstStop Laskun saa myös yritykselle. Yrityslaskun maksuaika on sama 90 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa.


Lisätietoja laskulla maksamisesta saat FirstStop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a | 00180 Helsinki | Soita 09 4242 300

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä