Hero Image

Rahoitus

FIRST STOP liikkeestä LASKULLA aina vähintään 30 päivää maksuaikaa

Saat huippurenkaat ja -vanteet, sekä reilusti maksuaikaa

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista.
Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

First Stop -laskun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Luottopäätös tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

Laskun lähettää ja luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, Helsinki. Lisätietoja luotosta ja tarkemmat ehdot saat First Stop – Rengasasiantuntijaltasi.

Osan hankinnoista voi maksaa käteisellä

Voit halutessasi toimia myös niin, että maksat osan ostoksiesi kokonaissummasta heti ja loput LASKULLA tai yksityishenkilöille tarkoitetulla First Stop Erämaksulla. Erämaksusta voit lukea lisää alempaa. Tarkista kuitenkin aina yksittäiset rahoitustarjoukset First Stop -liikkeessäsi.

First Stop erämaksu ei sido sinua

First Stop Erämaksu on kertaluotto yksityishenkilöille, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Luoton myöntää Svea Ekonomi. First Stop -erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille, eikä sitä myönnetä yrityksille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €. Luottopäätös tekstiviestillä -> Katso tarkemmin ylempää tekstistä.


*Esimerkkilaskelma 2000€ luotolle

Erämaksukampanjan käyttöä kuvaava luotto 2000 €, maksuaika 6 kk. Luottokustannukset 117,97 € (korko 19,95 %, avausmaksu 5 € ja kuukausikulut 4,95 €), todellinen vuosikorko 22,88 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 2122,97 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 353,83 €. Luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, Helsinki.


*Esimerkkilaskelma 1000€ luotolle

Erämaksukampanjan käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 6 kk. Luottokustannukset 58,99 € (korko 19,95 %, avausmaksu 5 € ja kuukausikulut 4,95 €), todellinen vuosikorko 23,89 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1063,99 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 177,33 €. Luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, Helsinki.

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä

Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua. Täytä oheisen lomakkeen kohdat omilla tiedoillasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.