Akaa

Rengasasentaja sesonkitöihin

Tietoja työpaikasta

JMN Autohuolto Oy etsii ammattitaitoista, ahkeraa ja oma-aloitteista rengasasentajaa kevään rengassesonkiin 2021. Rengasasentajan tehtäviin kuuluu kaikki henkilö- ja pakettiautojen rengastyöt, renkaiden pesu ja rengashotellin ylläpito sekä varaosien hyllytys. Mahdollisesti myös kevyitä huoltotöitä henkilö- ja pakettiautoihin.
Vaihtelevan työajan sopimus, kokoaikatyö syksyn rengassesongin keston mukaan. Mahdollisuuksien mukaan sopimusta jatketaan pidemmäksi aikaa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

JMN Autohuolto Oy on nuorekas nykyaikaisella laitteistolla varusteltu monimerkkikorjaamo / rengasliike Akaan Toijalassa aivan moottoritieliittymän ja katsastusaseman vieressä. Palveluihimme kuuluvat kaikki henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset sekä rengastyöt ja kausisäilytys. Myös varaosa ja rengasmyynti. Palveluksessamme on 4 ammattitaitoista mekaanikkoa. Olemme osa valtakunnallista Autonomi-korjaamo sekä First Stop-rengasliike ketjua.

Hae paikkaa

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, jossa kerrot itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Yhteydenotot Jani-Matti Nieminen 0401383213 tai jani-matti@jmnautohuolto.com

    Tilaa uutiskirje

    Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

    FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.