Kaarina

Sesonkityöntekijä (2 henkilöä)

Tietoja työpaikasta

KumRok Oy etsii rengassesonkityöntekijöitä tulevaan syksyn vaihtosesonkiin. Rengasasentajan tehtäviin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihto- ja asennustyöt. Aikaisempi kokemus renkaiden vaihtotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Työt alkavat rengassesongin alkaessa lokakuussa ja sesonki kestää 2-8 viikkoa. Töitä on arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14. Kiireisimpinä päivinä myös pidempään.

Toivomme hakijalta: positiivista asennetta fyysiseen työn tekoon, oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä, joustavuutta sekä pitkäjänteisyyttä usein kiireisessä vaihtosesongissa. Mikäli yllämainitut asiat kuvastavat sinua ja osaamistasi, ota rohkeasti yhteyttä! Paikkoja on 2 rengasasentajalle. Työpaikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

KumRok Oy on yksityinen rengasliike ja autokorjaamo, joka on toiminut paikallisesti jo 7 vuoden ajan. Palveluihimme kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaat, vanteet, rengashotelli ja monimerkkikorjaamon huolto- ja korjaustyöt.

Hae paikkaa

Laita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, jossa kerrot itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Yhteydenotot: Sami Kummunmäki puh. 045 1564770 tai sami.kummunmaki@kumrok.fi