Ranua

PIENKONEHUOLTAJAA/ -KORJAAJAA

Tietoja työpaikasta

Etsimme tiimiimme Ranuan Teeritien toimipisteeseen pienkonehuoltajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. pienkonehuollot, korjaukset ja varustelut, sekä muut huollon työt osaamiseesi perustuen.

Tarjoamme: Monipuolisen ja haastavan työn kokeneessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, ison talon edut (mm. ePassi).

Odotamme hakijoilta: Aitoa mielenkiintoa sekä laitteiden perustuntemusta, aikaisempaa kokemusta tai harrastusten kautta hankittua tietoa ja taitoa, ATK-taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työsuhde on kokopäiväinen.

Lisätietoja: Kalle Jaakola p. 044 724 8783. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae jo tänään! Lisätietoja myös osoitteesta: https://www.tarvikekeskusoy.fi/fin/sivu/avoimet_tyopaikat

Ranuan Tarvikekeskus Oy on perustettu vuonna 1989, kasvava perheyritys, jonka liikevaihto on noussut yli 20 miljoonaan euroon ja työllistämme yli 60 henkilöä eri toimipisteissämme. Tarvikekeskus Oy Ranua, Rovaniemi sekä Oulu yhdessä on Euroopan suurin moottorikelkkojen sekä Polaris jälleenmyyjä, alansa johtava ja suurin mönkijäkauppa Suomessa. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Polaris, Yamaha, Arctic Cat, Honda, Buster, Suvi, Husqvarna, KTM, Gilera, Aprilia, Derbi, Access, Dextron, Firststop, IKH, Kaha, Koivunen, FXR, 509, Jethwear. Ranuan toimipisteessä huollamme myös autoja ja teemme katsastustarkistuksia. 

Hae paikkaa

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelo osoitteeseen asiakaspalvelu@tarvikekeskusoy.fi, laita viestiin otsikoksi ”Pienkonehuoltaja Ranua”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

    Tilaa uutiskirje

    Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

    FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.