Hero Image

Bridgestone

Potenza S001

Potenza S001

Tarjoaa verratonta pitoa, tarkan ohjausvasteen ja tinkimätöntä turvallisuutta. Erinomaista rengasta arvostavan valinta.

Urheilullisuutta ja huippuominaisuuksia

Bridgestone Potenza S001 on huipputehokas ja urheilullinen rengas, jonka epäsymmetrinen pintakuvio ja innovatiivinen rakenne tarjoavat paljon loistavia ajo-ominaisuuksia.

Renkaan kaarrepito on erinomainen suurten ja tukevien olkapalojen ansiosta ja pitkittäissuuntainen jäykkyys takaa suuren jarrutustehon. Jarrutustehoa nostaa myös jalkaosan lisäosa, joka tekee renkaasta jäykemmän pitkittäissuunnassa. Se parantaa myös renkaan käsiteltävyyttä.

Verraton ohjaustuntuma ja tarkkuus viehättävät jokaista, joka nauttii ajamisesta. Ajonautintoa lisää se, että Bridgestone Potenza S001 on huomattavan vakaa suurissa nopeuksissa.

Jyrkkäkulmaiset uran seinät auttavat poistamaan ylimääräisen veden renkaan pääuriin, mikä ehkäisee tehokkaasti vesiliirtoa. Urat ovat leveät, joten vesi poistuu tehokkaasti renkaan alta.

Bridgestone Potenza 001 -renkaan edistynyt urien ja ripojen muotoilu vähentää pintakuviosta ja tien pinnasta aiheutuvaa melua. Kevyt vyörakenne puolestaan pienentää vierintävastusta ja parantaa polttoainetehokkuutta.

Löydä lähin myymäläsi

Quot impetus eum cu, usu at sensibus reprimique. Pri tollit laboramus ea. Vix at fuisset abhorreant. Usu in agam facilisis.

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.