Hero Image

Bridgestone

Potenza S007

Potenza S007

Tarjoaa verratonta pitoa, tarkan ohjausvasteen ja tinkimätöntä turvallisuutta. Erinomaista rengasta arvostavan valinta.

Suorituskykyinen auto ansaitsee huippurenkaan

Bridgestone Potenza S007-rengas tarjoaa lukuisia verrattomia ominaisuuksia, joita tarvitaan suurissa nopeuksissa. Renkaan vakaus ja kaarreajo-ominaisuudet ovat erinomaiset, kuten myös renkaan vaste.

Bridgestone Potenza S007 kehitettiin alunperin renkaaksi Ferrari F12 Berlinetta- ja Aston Martin DB11 -autoihin. Niiden huomattava suorituskyky asetti suuret vaatimukset renkaille etenkin kaarreajossa. Bridgestone Potenza S007 -renkaan erinomaisuus ilmeneekin upeasti juuri äärimmäisen vaativassa ajamisessa.


Bridgestone Potenza S007 -rengas tarjoaa tinkimättömän vasteensa ja vakautensa ansiosta ajajalleen upean ajokokemuksen. Sellaisen, jonka vain todella suorituskykyinen huippurengas voi antaa.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.