Hero Image

Bridgestone

Turanza T005 DriveGuard

Turanza T005 DriveGuard

Oikea valinta, kun haluat matkasi jatkuvan, vaikka rengas puhkeaisi. Tarjoaa turvallisuuden lisäksi hyvää ajomukavuutta ja luokkansa parhaan märkäpidon.

Enää matkanteko ei katkea rengasrikkoon

Bridgestone DriveGuard -renkailla voit jatkaa matkaasi renkaan puhjettua. Niiden tukevat, vahvistetut kyljet pitävät sinut tiellä ja kantavat luotettavasti autosi koko painon.

Turanza T005 Driveguard -renkaita käyttäessäsi voit ajaa 80 km matkan maksimissaan 80 km/h nopeudella. Puhkeaminen ei aiheuta auton hallinnan menetystä ja voit ajaa huoletta rengaskorjaamoon.

Turanza T005 Driveguardin leveät vesiurat ja tiheä saippaus kuvion keskialueella estävät tehokkaasti vesiliirtoa, ja kumiseoksen korkea silica-pitoisuuden ja nano pro-tech -tekniikan ansiosta jarrutusmatkat ovat lyhyitä.

Yhdysrakenteiset olkapalat jakavat kosketuspaineen tasaisesti, minkä johdosta Turanza T005 Driveguard -renkailla on erinomainen pito tiukoissakin kaarteissa.

Rengas on suunniteltu henkilöautoihin, joissa on TPMS.*

*Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, lämpötilasta ja siitä, milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestone DriveGuard -kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. DriveGuard -renkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoihin. Niitä on tarjolla vain autoihin, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Rengasvelhomme taikoo turhat vararenkaat kadoksiin!

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous