Hero Image

Bridgestone

Turanza T005 DriveGuard

Bridgestone Turanza T005 DriveGuard

Oikea valinta, kun haluat matkasi jatkuvan, vaikka rengas puhkeaisi. Tarjoaa turvallisuuden lisäksi hyvää ajomukavuutta ja luokkansa parhaan märkäpidon.

Enää matkanteko ei katkea rengasrikkoon

Bridgestone DriveGuard -renkailla voit jatkaa matkaasi renkaan puhjettua.
Niiden tukevat, vahvistetut kyljet pitävät sinut tiellä ja kantavat luotettavasti autosi koko painon.

Turanza T005 Driveguard -renkaita käyttäessäsi voit ajaa 80 km matkan maksimissaan 80 km/h nopeudella. Puhkeaminen ei aiheuta auton hallinnan menetystä ja voit ajaa huoletta kotiin, lähimpään First Stop -liikkeeseen tai johonkin turvalliseen paikkaan pois valtatien reunasta.

Rengas on yleisesti myös paikattavissa jopa useita kertoja kun vaurio kulutuspinnassa.
Puhkeamis tapauksissa renkaan tekninen kunto pitää aina tarkistaa ammattilaisen toimesta ja paikkaus tulee aina tehdä oikea oppisesti irroittamalla vanne renkaalta ja paikkaus tehdään renkaan sisäpuolelle tubeless kalvoon.

Onko autossasi vararengasta?
Onnistuuko renkaan vaihto tienpäällä?

Turanza T005 Driveguard -renkaita käyttäessäsi matkasi ei katkea mahdolliseen renkaan puhkeamiseen tai rengaspaineen äkilliseen alenemiseen.

Valitsemalla autoosi Bridgestone T005 DriveGuard tai Bridgestone A005 DriveGuard renkaat, pääset aina ikävästä tilanteesta pois turvallisesti etkä joudu jäämään vaikka moottoritien tai valtatien pientareelle vaihtamaan rengasta tai odottamaan apua.

Kysy lisää tuotteesta lähimmältä First Stop Rengasasiantuntijalta.

Katso myös alla oleva video jossa Jone Nikula testaa Bridgestone DriveGuard rengasta.

Turanza T005 Driveguardin leveät vesiurat ja tiheä saippaus kuvion keskialueella estävät tehokkaasti vesiliirtoa, ja kumiseoksen korkea silica-pitoisuuden ja nano pro-tech -tekniikan ansiosta jarrutusmatkat ovat lyhyitä.

Yhdysrakenteiset olkapalat jakavat kosketuspaineen tasaisesti, minkä johdosta Turanza T005 Driveguard -renkailla on erinomainen pito tiukoissakin kaarteissa.

Rengas on suunniteltu henkilöautoihin, joissa on TPMS.*

*Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, lämpötilasta ja siitä, milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestone DriveGuard -kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. DriveGuard -renkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoihin. Niitä on tarjolla vain autoihin, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

First Stop tarjoushinnat kevät/kesä 2022

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

    Löydä lähin First Stop -liikkeesi

    Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

    firststop-suomi-lahin-myymalasi