Hero Image

BRIDGESTONE

Turanza T005

Ajomukavuutta, turvallisuutta kuivalla ja sateella, hiljaisesti

Turanza T005

Henkilöautojen huippurengas maantieajoon. Hallittavuus on ylivertainen etenkin märällä kelillä.

Saksan autoilijajärjestön ADACin (02/2023) juhlavuoden kesärengastestissä oli mukana ensi kertaa 50 rengasta, joiden joukossa Turanza T005 sai arvosanan ”Gut”, hyvä.

Lisäksi premiumkesärengas sai uuden ”ympäristöystävällinen rengas” -palkinnon sekä parhaan tehokkuustuloksen.

Bridgestone kampanjat!

Nyt saat Bridgestone-renkaille 24 kuukauden rengasturvan sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset. Muista myös Test our best – kampanjamme!

First Stop hinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Nauti turvallisesta matkasta myös sadepäivänä

Turanza T005 -renkaassa ovat turvallisuus, kestävyys ja ajomukavuus erinomaisessa tasapainossa. Nautit turvallisesta matkanteosta heikommallakin kelillä.

Renkaan keskiosan optimoitu pintakuvio varmistaa olka-alueen syvien urien kanssa tehokkaan veden virtauksen ja poiston. Tämän lisäksi uusi sekoitusteknologia parantaa silikan jakautumista runsaasti silikaa sisältävässä Nano Pro-tech™ -kumiseoksessa. Pintakuvion ja kumiseoksen yhdistelmä antaa parhaan pidon ja hallittavuuden niin kuivalla kuin märällä alustalla.

Toisiinsa kytkeytyvät olkapalat ja optimaalinen kosketuspaineen jakauma pienentävät muodonmuutosta jarrutuksessa.

Turanza T005 -renkaan rungon ainutlaatuinen vahvistus on valmistettu teräksestä ja jäykästä polyesteristä. Sillä varmistetaan auton erinomainen käsiteltävyys. Pienempi vierintävastus puolestaan tarkoittaa säästöjä polttoaineen kulutuksessa sekä vähäisempiä hiilidioksidipäästöjä.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous