Hero Image

BRIDGESTONE

Turanza T005

Ajomukavuutta, turvallisuutta kuivalla ja sateella, hiljaisesti

Turanza T005

Henkilöautojen huippurengas maantieajoon. Hallittavuus on ylivertainen etenkin märällä kelillä.

Nauti turvallisesta matkasta myös sadepäivänä

Turanza T005 -renkaassa ovat turvallisuus, kestävyys ja ajomukavuus erinomaisessa tasapainossa. Nautit turvallisesta matkanteosta heikommallakin kelillä.

Renkaan keskiosan optimoitu pintakuvio varmistaa olka-alueen syvien urien kanssa tehokkaan veden virtauksen ja poiston. Tämän lisäksi uusi sekoitusteknologia parantaa silikan jakautumista runsaasti silikaa sisältävässä Nano Pro-tech™ -kumiseoksessa. Pintakuvion ja kumiseoksen yhdistelmä antaa parhaan pidon ja hallittavuuden niin kuivalla kuin märällä alustalla.

Toisiinsa kytkeytyvät olkapalat ja optimaalinen kosketuspaineen jakauma pienentävät muodonmuutosta jarrutuksessa.

Turanza T005 -renkaan rungon ainutlaatuinen vahvistus on valmistettu teräksestä ja jäykästä polyesteristä. Sillä varmistetaan auton erinomainen käsiteltävyys. Pienempi vierintävastus puolestaan tarkoittaa säästöjä polttoaineen kulutuksessa sekä vähäisempiä hiilidioksidipäästöjä.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous