Hero Image

Bridgestone

Weather Control A005

Weather Control A005

Turvallisuutta, suorituskykyä ja tehokkuutta ympäri vuoden tarjoava rengas, joka on myös erittäin miellyttävä ajettava.

Turvallinen valinta kaikkiin olosuhteisiin

Bridgestone A005 -rengas on tarjolla henkilö-, SUV- ja nelivetoautoihin. Siinä on luokkansa paras märkäpitoindeksi ja erittäin hyvä suorituskyky lumessa. Renkaalla on lisäksi pitkä käyttöikä, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa samat reilut ajokilometrit kuin ensiluokkaiset Bridgestone-kesärenkaat.

Bridgestone A005 on luotettava rengas, joka on erinomainen hallittava vaikeissakin olosuhteissa. Matkanteko on turvallista ympäri vuoden, säästä riippumatta.

A005 rengas on ”All Weather” rengas joka soveltuu kaikkiin keleihin, myös kevyeen lumisateeseen ja loskaan. Parhaimmillaan rengas on Suomen huonokuntoisilla asfalttiteillä ollen hiljainen rengas ja erittäin mukava rengas ajaa huonokuntoisilla Suomen teillä.

A005 rengas on Suomessa tehtyjen kulutustestien mukaan myös erittäin kestävä rengas kilometrisuoritetta mitattaessaRengas on myös ”3PMSF” merkitty (3 peak Mountain Snow Flake) joka tulevassa uudistuneessa talvirengaslainsäädännössä on laillinen rengas myös Suomen talvessa.

Emme kuitenkaan suosittele A005 rengasta koviin talviolosuhteisiin mutta kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy vielä hienosti. Laaja koko valikoima saatavilla ja kysy lisää meiltä.

Koko laaja valikoima on saatavilla. Kysy lisää meiltä!

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous