Hero Image

Falken 5 vuoden takuu ja takuuehdot

5 vuoden takuu!

”Falken-renkaat on kehitetty ja valmistettu korkeimpien
laatustandardien mukaan. Luottamuksesi palveluidemme laatuun on
menestyksemme perusta.”

Takuuaika alkaa siitä päivästä, kun kuluttaja on ostanut tuotteen (kuitti säilytettävä todisteena) tai valmistuspäivästä DOT-viikkomerkinnän mukaan (jos kuitti puuttuu).

Takuuaika päättyy kun viisi vuotta on kulunut siitä, kun renkaan kulutuspinnan yhden pääuran syvyys on alle 2 mm tai renkaiden ikä (valmistuspäivästä) on yli kahdeksan vuotta.

Takuu koskee kaikkia FALKEN-merkkisiä renkaita, jotka on ostettu Falken Tyre Europe GmbH:n valtuuttamilta FALKEN-yhteistyökumppaneilta tai asennettu alkuperäisosina uusiin ajoneuvoihin.

Takuun ehdot: Valtuutetun FALKEN-yhteistyökumppanin tekemän renkaiden alustavan tarkastuksen jälkeen takuuvaatimus esitetään Falken Tyre Europe GmbH:lle. Kaikkien renkaiden täytyy olla Falken Tyre Europe GmbH:n teknisen palvelun saatavilla tarkastusta varten. Jos valmistajan virhettä ei voida sulkea pois, renkaiden korvaus lasketaan yllä olevan kaavan mukaan. Falken Tyre Europe GmbH ei korvaa asennukseen liittyviä kuluja.

Takuu ei koske valituksia, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä (esim. väärä ilmanpaine, ylikuormitus, käyttö tuotteelle sopimattomissa olosuhteissa, virheellinen pyörän suuntaus tai asennus, kilpa-ajo), väärinkäytöstä (esim. ilkivalta, varkaus) tai ulkoisista mekaanisista vaurioista (esim. törmäysvauriot). Myöskään korjattuja tai pinnoitettuja renkaita, sekä varhaista tai epäsäännöllistä kulumista koskevia takuuvaateita ei hyväksytä.

Takuu ei rajoita kuluttajan lakisääteisiä oikeuksia (vastuuta virheistä). Takuun myöntää Falken Tyre Europe GmbH, Berliner Straße 74–76, 63065 Offenbach. Kampanja on voimassa loppukäyttäjille myydyille Falken -renkaille.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.