Hero Image

Firestone

Multiseason 2

Firestone Multiseason 2

Olipa keli mikä tahansa, Firestone Multiseason 2 -renkaat takaavat turvallisuutesi. Niillä säilytät ajoneuvosi hallinnan myös kylmissä lämpötiloissa, eli alkukevään ja loppusyksyn monesti vaihtelevissa olosuhteissa.

Firestone Multiseason 2 -renkailla on sertifioitu 3PMSFmerkintä, jonka ansiosta ne ovat lailliset myös talviaikana. Pohjoismaisiin talviolosuhteisiin suosittelemme kuitenkin Nordic-tyypin talvirenkaita, jotka on suunniteltu ankaraan talveen.

Puolueettomien testien perusteella Multiseason 2 -renkailla on parantunut jarrutus märällä ja kuivalla verrattuna edeltävään malliin. Lisäksi Bridgestonen omien testien perusteella renkailla on parantunut kilometrisuorite verrattuna aiempaan malliin.

First Stop hinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

Pyydä tarjous