Hero Image

Hankook

Ventus Prime 3 (K125)

Ventus Prime 3 (K125)

Loistava yhdistelmä ajomukavuutta, turvallisuutta ja taloudellisuutta jokapäiväiseen ajamiseen.

First Stop tarjoushinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Nykyaikaista suorituskykyä ja turvallisuutta

Hankook Ventus Prime 3 on ihanteellinen valinta henkilöautoille. Se tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia kaikkiin olosuhteisiin. Renkaassa on onnistuttu saavuttamaan verraton tasapaino suorituskyvyn ja turvallisuuden välillä.

Renkaan kuiva- ja märkäpito ovat erinomaisia. Niitä onkin paranneltu aiempiin Ventus Prime -rengasmalleihin verrattuna. Kuivan kelin pitoa on lisätty kasvattamalla renkaan kosketuspinta-alaa tiehen. Vauhti pysähtyy tämän ansiosta entistä nopeammin myös märällä tiellä.

Hankook Ventus Prime 3 -renkaassa on käytetty Silica-seosta, joka on osaltaan vaikuttamassa siihen, että pito on parempi ja vierintävastus vähäisempi.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.