Hero Image

Nokian Tyres

Hakka Black

Hakka Black

Varmuutta ja pitoa vauhdikkaaseen menoon laadukkaalla renkaalla, joka vastaa hienosti pohjoisen kesän haasteisiin.

Viileää suorituskykyä ja nautinnollista ajamista

Nokian Hakka Black 2 -kesärengas vastaa esimerkillisesti pohjoisen kesän vaatimuksiin. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa etenkin uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa. Uusi Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy tiukkana ja täsmällisenä.

Ajotuntuma on nautinnollisen tarkka, vaikka tie olisi märkä tai karkea. Nokian Hakka Black 2 -rengas tarjoaakin erinomaista suorituskykyä ääriolosuhteissa ja toimii hyvin, vaikka se vietäisiin pidon äärirajoille. Rengas on luotettava, sopeutuu epätasaisuuksiin ja reagoi viipymättä ohjausliikkeisiin, toimien erinomaisesti myös väistötilanteissa.

Nokian Hakka Black on myös erittäin mukava ajettava. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot.

Tätä rengasta suositellaan myös sähkö- ja hybridiautoihin.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous