Hero Image

Nokian Tyres

Hakka Black

Hakka Black

Varmuutta ja pitoa vauhdikkaaseen menoon laadukkaalla renkaalla, joka vastaa hienosti pohjoisen kesän haasteisiin.

First Stop tarjoushinnat kevät/kesä 2022

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Viileää suorituskykyä ja nautinnollista ajamista

Nokian Tyres Hakka Black 2 -kesärengas vastaa esimerkillisesti pohjoisen kesän vaatimuksiin. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa etenkin uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa. Uusi Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy tiukkana ja täsmällisenä.

Ajotuntuma on nautinnollisen tarkka, vaikka tie olisi märkä tai karkea. Nokian Tyres Hakka Black 2 -rengas tarjoaakin erinomaista suorituskykyä ääriolosuhteissa ja toimii hyvin, vaikka se vietäisiin pidon äärirajoille. Rengas on luotettava, sopeutuu epätasaisuuksiin ja reagoi viipymättä ohjausliikkeisiin, toimien erinomaisesti myös väistötilanteissa.

Nokian Tyres Hakka Black on myös erittäin mukava ajettava. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot.

Tätä rengasta suositellaan myös sähkö- ja hybridiautoihin.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.