Hero Image

Nokian Tyres

Hakka Blue

Hakka Blue

Jarrutustilanteissa ja hankalillakin keleillä hallitusti käyttäytyvä kesärengas henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin.

First Stop tarjoushinnat kevät/kesä 2022

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Helposti hallittava ja johdonmukaisesti käyttäytyvä rengas

Hakka Blue on kesärengas tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Sen tarkka tuntuma tiehen muistuttaa, millaista ajonautinto voi olla. Tuntuma säilyy myös märällä tiellä Dry Touch -konseptin ansiosta.

Vahva High Tensile Steel -teräsvyörakenne vaikuttaa omalta osaltaan tarkkaan käsiteltävyyteen. Sen hyödyt on helppo havaita kovemmissa nopeuksissa tehdyissä väistöliikkeissä ja kaistanvaihdoissa.

Nokian Tyres Hakka Blue Hybrid -kumisekoitus lisää renkaan märkäpitoa, mutta tuo myös polttoainesäästöjä, jotka näkyvät suoraan kuskin kukkarossa.

Hakka Blue -renkailla ajaessa jarrutusmatkat pysyvät lyhyinä ja matkanteko hiljaisena. Ne torjuvat lisäksi tehokkaasti vesiliirtoa, sillä Dry Touch 2 -lamellit imaisevat veden renkaan ja ajoalustan välistä, ohjaten sen rivan keskiosan uraa pitkin leveisiin pääuriin.

Suosittelemme tätä rengasta myös sähkö- ja hybridiautoihin.


Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous