Hero Image

Nokian Tyres

Hakka Green

Hakka Green

Pienempien ja keskikokoisten perheautojen kestävä kesärengas, jolla autoilu on verrattoman turvallista.

Turvallinen ja pitkäikäinen laaturengas

Nokian Hakka Green on tasapainoinen rengas, joka käyttäytyy rauhallisesti niin kuivalla kuin märällä tiellä. Se onkin kehitetty pohjoisen kesän haasteisiin. Rengas torjuu tehokkaasti vesiliirtoa, pienentää polttoainekustannuksia ja on kestävä, jolloin luvassa on enemmän ajokilometrejä.

Märällä tiellä ajaminen on turvallisempaa vesiliirtoa tehokkaasti estävän muotoilun ansiosta. Sisäolkapään kuviopalojen kulmien kaareva, hyppyrimäinen muotoilu ohjaa ja kiihdyttää veden virtausta pitkittäisurista poikittaisuriin, minkä ansiosta auton hallinta säilyy, vaikka tie olisi erittäin märkä.

Ajotuntuma on miellyttävä ja tasapainoinen, sillä renkaan Silent Sidewall Technology lisää ajomukavuutta katkaisemalla ajoalustasta kulutuspinnan kautta matkustamoon välittyvät äänet ja värähtelyn.

Nokian Hakka Green sijoittuu märkäpidoltaan ja vierintävastukseltaan EU-rengasmerkinnän parhaaseen A-luokkaan. Näillä renkailla auto pysähtyy märällä tiellä jopa 18 metriä aikaisemmin, ja polttoaineen kulutus on jopa 0,6 litraa pienempi 100 kilometrin matkalla.

Intelligent Green Silica -kumisekoitus, ympäristöystävällinen mänty- ja rypsiöljy sekä muun muassa kaivosrenkaissa käytetyn pienipartikkelisen noen yhdistelmä mukautuu tiehen, lämpötilaan ja ajotapaan. Tämä vaikuttaa osaltaan renkaan kestävyyteen, ajomukavuuteen, turvallisuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen.

Tämä rengas sopii hyvin myös sähkö- ja hybridiautoihin.


Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous