Hero Image

Powertrac

PT20 Citytour

PT20 Citytour

Vakaa ja hyvin hallittava rengas, joka toimii mainiosti myös kostealla kelillä. Rengas on muiden ominaisuuksiensa lisäksi erittäin hiljainen.

Hiljainen rengas, johon voi luottaa

Powertrack PT20 Citytour -rengas on turvallinen ja luotettava valinta. Se tekee vaikutuksen vakaudellaan ja hyvällä hallittavuudellaan. Tämä on havaittavissa myös märillä alustoilla ajettaessa, joissa rengas suoriutuu muutenkin erinomaisesti. Vakaus tuntuu jämäkkyytenä mutkiin ajaessa, mikä lisää ajomukavuutta ja parantaa tuntumaa tiehen.

Powertrack PT20 Citytour tarjoaa hyviä ajo-ominaisuuksia, mutta myös pitkäikäisyyttä sekä äänettömämpää matkantekoa, sillä rengas on suunniteltu niin, ettei auton matkustamoon kantaudu ikävää rengasmelua.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.