Hero Image

Powertrac

PT90 Cityracing

PT90 Cityracing

Tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja hallittavuutta laadukkaalle ja tehokkaalle matkailuautolle, polttoaineen vähäistä kulutusta unohtamatta.

Vakaa matkailuauto edellyttää suorituskykyisiä renkaita

Powertrac PT90 Cityracing -renkaan suorituskyky on erinomainen ja sen käyttäytyminen märillä teillä ensiluokkaista. Renkaan asymmetrinen profiili koostuu neljästä syvästä urasta, jotka poistavat sadeveden tehokkaasti renkaan alta.

Matkailuauton ratin takana istuva osaa arvostaa renkaan jämäkkyyttä ja sitä Powertrack PT20 Citytour -renkaat todella tarjoavat. Vankat reunalamellit tukevat ajoneuvoa, lisäten vakautta ajettaessa mutkiin suuremmilla nopeuksilla.
Powertrack PT20 Citytour on miellyttävän hiljainen ja pienemmän vierintävastuksensa ansiosta vähemmän polttoainetta kuluttava rengas. Valmistusmateriaalissa on pitkäkestoista silikaa, joka takaa sen, että rengas palvelee pitkään.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.