Hero Image

Bridgestone Duravis R-Drive 002

Turanza T005 -renkaassa ovat turvallisuus, kestävyys ja ajomukavuus erinomaisessa tasapainossa. Nautit turvallisesta matkanteosta heikommallakin kelillä.

Euroopassa kehitetyssä ja valmistetussa renkaassa on käytetty uutta innovatiivista pintakuviota ja kumiseosta sekä parannettua valmistusprosessia. Vaativat hyväksyntätestit läpäisseitä Duravis R002 renkaita asennetaan ensiasennustuotteina useiden valmistajien ajoneuvoihin, esimerkkeinä MAN, SCANIA, DAIMLER, VOLVO, RENAULT ja IVECO.

  • Bridgestone Duravis R steer 002 renkaalla ajat taloudellisemmin ja pidempään!
  • Tehostettu suorituskyky ja jopa 45% suurempi kilometrimäärä kuin edeltäjillä*
  • Minimoidut kilometrikustannukset, jopa 15% vähemmän kuin edeltäjillä*
  • *=perustuu nykyisen kulumisenkestoa koskevan sisäisen testin tuloksiin verrattuna edeltäjiin, R steer 001, R drive 001 ja R168. Koko 315/80R22.5 ohjaukseen ja vetoon sekä 385/65R22.5 perävaunuun.

Katso lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia oheisesta esitteestä.

RETREADABLE by BANDAG kertoo että rengas voidaan pinnoittaa. M+S merkintä ja vuorenhuippu ovat talvikäyttöön soveltuvuudesta.

Tutustu Duravis R002 – mallistoon

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä