Hero Image

BRIDGESTONE

BLIZZAK DM-V3

Huippupitoa kylmiin olosuhteisiin ilman nastoja

BLIZZAK DM-V3, SUV- ja maastoautoille suorituskykyä arktiseen talveen kaikkiin olosuhteisiin, kaikille teille. Ekologinen vaihtoehto ilman nastoja.

Bridgestone tyytyväisyystakuu

Mikäli et olet tyytyväinen hankkimiisi Bridgestone kitkarenkaisiin, voit vaihtaa ne Bridgestone nastarenkaisiin 30pv sisällä ostohetkestä.

Blizzak DM-V3 kitkarengas maastureille

  • Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin
  • Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä (Multicell teknologia)
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Blizzak DM-V3 on nastaton talvirengas SUV- ja maastoautoille, joka on suunniteltu pohjoisen talven nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. DM-V3 tarjoaa jarrutusvoimaa ja sivuttaispitoa jäällä, suoritus kykyä loskalla ja lumella, kiitos uudistuneen pintakuvion, joka kestää haastavia olosuhteita entistä pidempään. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä ja äärimmäisen kylmänkeston. Kaikki kitkarenkaat eivät kestä jopa -35C asteen lämpötiloja vaan ilman kylmetessä kovettuvat menettäen pito-ominaisuudet. Blizzak DM-V3 pitää sinut tiellä myös arktisen kylmissä olosuhteissa.

Kaikki Blizzak DM-V3 kitkarenkaat ovat “ICE GRIP” merkittyjä uuden EU-rengasmerkintä asetuksen mukaan ja ovat läpäisseet vaadittavan jääpito testin ansaitakseen tämän merkinnän.

Blizzak DM-V3 -talvirengasta on saatavissa 70 eri kokona välillä 15″ – 22″ SUV- ja maastoautoille, kysy tarkemmin lähimmältä First Stop liikkeeltä autoosi varmasti sopivaa kitkarengasta!

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous