Hero Image

BRIDGESTONE

BLIZZAK DM-V3

Huippupitoa kylmiin olosuhteisiin ilman nastoja

BLIZZAK DM-V3, SUV- ja maastoautoille suorituskykyä arktiseen talveen kaikkiin olosuhteisiin, kaikille teille. Ekologinen vaihtoehto ilman nastoja.

Bridgestone tyytyväisyystakuu

Hyödynnä Bridgestone-renkaidesi 24 kuukauden rengasturva sekä yhden kuukauden tyytyväisyystakuu. Rengasturva korvaa rikkoutuneet renkaasi ja tyytyväisyystakuun ansiosta voit vaihtaa hankkimasi renkaat toisiin, mikäli ne eivät ole sinulle mieleiset.

Blizzak DM-V3 kitkarengas maastureille

 • Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin
 • Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä (Multicell teknologia)
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Blizzak DM-V3 on nastaton talvirengas SUV- ja maastoautoille, joka on suunniteltu pohjoisen talven nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin. DM-V3 tarjoaa jarrutusvoimaa ja sivuttaispitoa jäällä, suoritus kykyä loskalla ja lumella, kiitos uudistuneen pintakuvion, joka kestää haastavia olosuhteita entistä pidempään. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä ja äärimmäisen kylmänkeston. Kaikki kitkarenkaat eivät kestä jopa -35C asteen lämpötiloja vaan ilman kylmetessä kovettuvat menettäen pito-ominaisuudet. Blizzak DM-V3 pitää sinut tiellä myös arktisen kylmissä olosuhteissa.

Kaikki Blizzak DM-V3 kitkarenkaat ovat “ICE GRIP” merkittyjä uuden EU-rengasmerkintä asetuksen mukaan ja ovat läpäisseet vaadittavan jääpito testin ansaitakseen tämän merkinnän.

Blizzak DM-V3 -talvirengasta on saatavissa 70 eri kokona välillä 15″ – 22″ SUV- ja maastoautoille, kysy tarkemmin lähimmältä First Stop liikkeeltä autoosi varmasti sopivaa kitkarengasta!

First Stop hinnat 2022

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop -kauppiaaltasi

Energia- ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipistekohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop -kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI, KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP -LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

   Tilaa uutiskirje

   Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

   FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.