Hero Image

BRIDGESTONE

Noranza 001

Pohjoismaiseen talveen pitoa ja ajonautintoa, kaikkiin keliolosuhteisiin.

Turvallisuutta ja hallintaa pohjoiseen talveen.

Valloita lumiset tiet ja jäiset tiet NORANZA 001 nastarenkaalla.

Se on suunniteltu turvallisuutesi takaamiseksi ääriolosuhteissa, ja valikoima kattaa henkilöautot (Noranza 001), maasturit (Noranza 001 SUV), paketti-ja tavaraautot ja matkailuautot (Noranza Van).

Voit ajaa luottavaisin mielin myös mutkaisia sivuteitä. Ainutlaatuinen nastojen muotoilu ja suuntaansa asennetut nastat tarjoavat erinomaisen jääpidon ja jarrutusvoiman.

Turvallisuutta talviajoosi.

Pitoa ja ohjaustuntumaa kaikissa keleissä

Pehmeä kumiseos yhdistettynä jäykkään keskiripaan takaa Bridgestone Noranza -nastarenkaalle hyvän ajovakauden, pidon ja ohjaustuntuman vaihtelevissa kelioloissa sekä lisää jarrutusvoimaa kuivilla ja märillä teillä.

Kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä

Olka-alueen pitourat parantavat kaarrepitoa lumella. Korkea urasuhde lisää pitoa ja talvirenkaan hallittavuutta lumisissa ja märissä olosuhteissa. Pitosärmäefekti lisää kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä.

Hero Image

Ainutlaatuinen nastan muoto

Ainutlaatuinen nastan muotoilu ja määrättyyn suuntaan asennetut nastat antavat maksimaalisen jääpidon Bridgestone Noranza -nastarenkaalle.

Kestävä nastoitus ja innovatiivinen kulumismittari

Erityinen nastamuotoilu takaa nastan lujan kiinnipysyvyyden ja antaa nastoitukselle pitkän käyttöiän. Innovatiivinen kulumismittari helpottaa ja nopeuttaa renkaan kuluneisuuden arviointia.

Pyydä tarjous

    Löydä lähin First Stop -liikkeesi

    Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

    firststop-suomi-lahin-myymalasi