Hero Image

Triangle

Laatua edulliseen hintaan

Triangle

Sekä Trianglen kesärenkaat että talvirenkaat ovat pärjänneet loistavassa eri testeissä. Triangle on vanha pelaaja rengasalalla tuottaen korkealaatuisia renkaita jo vuodesta 1976. Nykyisin se on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Trianglelta löytyy renkaita henkilö-autoille, kevyt kuorma-autoille, kuorma-autoille sekä  teollisuuteen.

AdvanteX TC101

Täydellinen sekoitus suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta.

Uusi kulutuspintakuvio, yhdistettynä uudenlaiseen kumiseokseen, lopputuloksena poikkeuksellisen hyvä rengas kaikkiin olosuhteisiin.

Protract TE301

Taloudellinen valinta, niin hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaan. Erinomainen kulutuskestävyys.

SporteX TH201

Rengas tarjoaa terävän ohjausvasteen, jonka avulla voit hallita tietä myös ääriolosuhteissa. Epäsymmetrinen kuviointi tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn sekä kuivissa että märissä olosuhteissa. Äärimmäinen ajo-ohjaus parantuneella ajomukavuudella ja matalammalla melutasolla.

First Stop hinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.