Hero Image

Tiepalvelu

First Stop -hinauspalvelu saatavana nyt Pirkanmaalla!

Sattuiko rengasrikko tien päällä ja tarvitset apua? Lähdössä reissuun, mutta renkaat pitäisi uusia? Ei hätää, First Stop -hinausauto päivystää Pirkanmaan alueella 24/7, eli kaikkina päivinä vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme sekä kevyen että raskaan kaluston asiakkaita. Soita ja homma hoituu!

Rengasrikko / kevyt kalusto

Rengasrikko ei valitettavasti katso aikaa eikä paikkaa ja apu on saatava silloin kun sitä tarvitsee. Pirkanmaan toimipisteiden aukioloaikojen puitteissa First Stop -hinausauto kuljettaa autosi lähimpään First Stop -toimipisteeseen (Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi).

Ilta- ja yöaikaan sekä pyhäpäivinä ajoneuvosi voidaan hinata First Stop Nokian toimipisteeseen jossa rengasvaurio pyritään korjaamaan heti tai vaihtoehtoisesti uusi rengas tilalle (varastotilanteen mukaan).

(Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi).

Jos autossasi on kaskovakuutus, sisältyy hinauspalvelu yleisesti autosi vakuutukseen ja maksat vain rengastyöt ja/tai uuden renkaan.

SOITA

0400152247 (arkisin klo 9-16)
0400530634 (muina aikoina)


Tai ota yhteyttä lähimpään First Stop -myymälään (Akaa, Orivesi, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski, Ylöjärvi)

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Tekninen vika, kevyt kalusto

First Stop -hinausauto kuljettaa autosi lähimpään First Stop -toimipisteeseen Pirkanmaan alueella (Akaa, Tampere Epilä, Tampere Linnainmaa, Valkeakoski) odottamaan vian määritystä ja aukioloaikojen, kiireen puitteissa mahdollisesti jopa saamaan apua heti.

Jos autossasi on kaskovakuutus, sisältyy hinauspalvelu yleisesti autosi vakuutukseen.

SOITA 0400530634

Hero Image

Rengasrikko raskas kalusto ja kevyt kalusto, apua tien päälle

First Stop Ylöjärvi palvelee tiepalveluautollaan n. 70 km säteellä Ylöjärven toimipisteestä kaikkina päivinä.

Lisätiedot ja hinnat löydät täältä