Hero Image

ALCAR

ALCAR

ALCAR kehittää ja valmistaa vanteita juuri sinun ajoneuvoosi. Voit valita laajasta AEZ, DOTZ, DEZENT ja MAK vannevalikoimasta vanteita 14″ – 23″ koossa. Valtaosa vanteistamme on TÜV sertifioituja ja 100% autoosi sopivia.


Kokeile 3D Vannesovittimen avulla, miltä ALCAR vanteet näyttäisi sinun auton alla!

AEZ, Näyttävyyttä yhdistettynä huippulaatuun! Premium alumiinivanteet, jotka keräävät katseita. Korkean laadun takaavat TÜV-hyväksyntä, tarkat laatukriteerit ja vanteiden valmistus ALCAR Group:n omalla tehtaalla Saksassa. Vanteissa kestävä SRC pinnoite, eli 3-kerroslakkaus.

DOTZ Wheels mallisto on autoharrastajan unelma. Löydät mallistosta niin upeita klassikoita kuin näyttäviä moderneja värejä ja muotoja laidasta laitaan. Vanteissa kestävä SRC pinnoite, eli 3-kerroslakkaus.

Keskihintainen valinta laadusta ja ulkonäöstä tinkimättä. Valikoima sisältää erittäin laajasti vanteita kaikenlaisiin autoihin, joista valtaosa vastaa on suorasovitteisia malleja, eli vastaa mitoiltaan auton alkuperäisiä vanteita. Vanteissa kestävä SRC pinnoite, eli 3-kerroslakkaus.

Italialaista muotoilua ja ulkonäköä. Paljon automerkkikohtaisia vanteita alkuperäisten vanteiden mitoilla. Laajasti vanteita myös SUV- ja pakettiautoille.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.