Hero Image

Ilmastointi

Auton ilmastointi vaikuttaa moniin seikkoihin

lmastoinnin kunnossa pitäminen on tärkeää ennen kaikkea mukavuuden vuoksi, mutta myös ajoturvallisuuden vuoksi, sillä raikkaassa sisäilmassa kuski pysyy virkeämpänä ja reagointikyky yllättäviin tilanteisiin säilyy hyvänä. Myös näkyvyys ohjaamosta säilyy hankalissa sääolosuhteissa, kun ilma kiertää hyvin tuulilasissa. Oikein toimiva ilmastointi vähentää myös polttoaineen kulutusta.

Ilmastointijärjestelmän pikatarkastus olisi hyvä tehdä vuosittain ja kattavampi huolto kahden vuoden välein. Siihen kuuluu myös ilmastoinnin uudelleen täyttäminen.Jos havaitset epätavallista hajua, auton sisätilan verkkaisempaa viilenemistä tai polttoaineen kulutuksen huomattavaa kasvua, mene First Stop -liikkeeseen ja tarkistuta ilmastoinnin toiminta asiantuntijalla.

First Stopin ilmastointisuunnitelma

– ilmastointijärjestelmän tarkistus
– ilmastoinnin täyttäminen ja desinfiointi
– auton sisäsuodattimen vaihtaminen

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.