Hero Image

Renkaan suuntaus / aurauskulmien säätö

Renkaiden suuntaus parantaa ajomukavuutta

Suuntaus tarkoittaa aurauskulmien säätöä jossa renkaiden kohtauskulma tarkistetaan ja tarvittaessa säädetään ajoneuvon valmistajan säätöarvojen mukaisesti niin, että auto ei puolla mihinkään suuntaan vaan kulkee suoraan.

Auton aurauskulmien suuntauksen tarkistaminen on tärkeää, jotta voit nauttia miellyttävästä matkanteosta. Oikein suunnatut renkaat kuluvat tasaisesti ja pitävät paremmin, mikä lisää turvallisuutta ja renkaittesi käyttöikää.

First Stop suuntaa renkaasi oikein

Renkaiden suuntaaminen tulisi tehdä First Stopin rengasammattilaisten toimesta kerran vuodessa tai 15 000 kilometrin välein. Siitä tulisi huolehtia lisäksi aina etu- ja takarenkaiden paikkoja vaihdettaessa sekä minkä tahansa jousituksen ja ohjauksen osien tultua uusituiksi tai auton törmättyä johonkin.

Hakeudu First Stop -liikkeeseen myös silloin, jos auto ei tottele kunnolla ohjausta tai hakeutuu ajon kuluessa toiselle sivulle. Käänny ammattilaistemme puoleen myös silloin, jos havaitset renkaan kulumista yhdeltä sivulta.

Aurauskulmien säätö on saatavilla useimmista First Stop liikkeistä. Tarkista palvelun saatavuus lähimmältä First Stop Rengasasiantuntijalta.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

Pyydä tarjous