Hero Image

Bridgestone

Dueler AT 001

Dueler AT 001

Erinomainen ajettava niin maantiellä kuin maastossa sekä haastavissa olosuhteissa.

First Stop hinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Suorituskykyä, johon voit luottaa

Bridgestonen Dueler 4×4- ja SUV-valikoimien renkailla sinä valitset oman tiesi. Renkaat on kehitetty toimimaan luotettavasti vaativissa olosuhteissa ja hankalissa maastoissa. Silti ne ovat ajomukavuudeltaan miellyttävät myös maantiellä.

Renkaat toimivat hyvin kaikilla alustoilla. Uuden pintakuvion ansiosta pito on jopa parempi kuin aiemmissa vastaavissa rengasmalleissa, samoin kuin jarrutusominaisuudet lumella ja mudassa.

Kulutuspinnan kumiseos, pintakuvion palojen muotoilu, uritus ja rivat sekä renkaan vahvikemateriaalit on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin. Siksi Bridgestonen Dueler 4×4- ja SUV-valikoimien rankaat ovat ensiluokkaiset ajettavat niin maastossa kuin maantiellä.

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan voit ajaa kaikissa sääolosuhteissa ja pitkin niitä reittejä, joita haluat.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.