Hero Image

POWERTRAC

Budjettiluokan rengasvalikoima

POWERTRAC

Vahvuutena erinomainen pito ja edullinen hinta. Valikoimasta löytyy vaihtoehto maantieltä maastoon, oli alla sitten henkilö-, paketti tai maastoauto.

POWERTRAC – henkilöautot ja katumaasturit

Yli 200 kokoa, 4 eri pintamallia ja tuumakoot 12–24 tarjoavat turvallisen ja suorituskykyisen vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen pienellä rahalla.

POWERTRAC – pakettiautot

Kun vaatimuksena on tarkka ajontuntuma myös silloin, kun päällä on suuri kuorma ja takana useita kilometrejä, Vantour on erinomainen valinta pakettiauton renkaaksi. Tarkasti suunniteltu kuviointi ja vedenpoisto varmistavat turvallisen ja vakaan ajon myös märällä tiellä.

POWERTRAC – maastoauton renkaat

Power Lander A/T vie perille asti heikoimmallakin mökkitiellä, kun taas Power Rover M/T:llä pääset tekemään jo oman polkusi säässä kuin säässä, kesällä tai talvella!

First Stop hinnat kevät/kesä 2023

Hinnat sisältävät renkaiden asennuksen, allelaiton, kierrätysmaksun ja alv 24%.

Hintoihin lisätään mahdolliset TPMS anturit ja/tai niiden koodaus. Kysy tarkemmin lähimmältä First Stop kauppiaaltasi

Energia ja rahtikustannusten äkillisten muutosten vaikutus näkyy myös renkaiden hinnoissa ja tästä syystä hinnoissa ja valikoimassa saattaa esiintyä toimipiste kohtaisia eroja riippuen tavaran saapumishetkestä. Tarkista lopullinen hinta lähimmältä First Stop kauppiaaltasi.

JOS ET LÖYTÄNYT OMAA RENGASKOKOASI NIIN KYSY TARJOUS LÄHIMMÄSTÄ FIRST STOP LIIKKEESTÄ.

Pyydä tarjous

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous

      Tilaa uutiskirje

      Tilaa uutiskirje niin saat ajankohtaisia tiedotteita, tarjouksia ja etuja sähköpostiisi.

      FirstStop käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme kehittää palvelujamme ja tarjota sinulle mielenkiintoisempaa sisältöä.