Hero Image

TALVIRENKAAT
nastat ja kitkat

FIRST STOP -myymälöistä löydät kaikki parhaat rengasmerkit ja asiantuntijamme opastavat oikean renkaan valinnassa sinun autoosi, sinun tarpeisiin.

Tieliikenne laki uudistui 1.6. myös talvirenkaiden käytön suhteen

Uudesta lainsäädännöstä on jokaisen kuluttajan hyvä huomioida muutokset talvirenkaiden käytön suhteen. Laki sanoo, että talvirenkaita on käytettävä marraskuusta maaliskuuhun kun keliolosuhteet ja sää sitä edellyttää.

Keräsimme alle muutaman noston suosituimmista talvirenkaistamme.

Talvirenkaat ovat täysin välttämättömät Suomen olosuhteissa, ja tyypillisesti talvirenkaiden vaihto tapahtuu loka-, marraskuussa sijainnista ja keliolosuhteista riippuen. Laadukas Pohjoismaisiin olosuhteisiin tarkoitettu nasta- tai kitkarengas tarjoaa parhaan suorituskyvyn kaikissa talviolosuhteissa joita Suomessa voit talvikaudella kohdata.

Kitkarenkaat ovat hyvä valinta silloin kun ajat enemmän kaupungeissa tai pääteillä jotka yleisesti hyvin hoidettuja ja vain satunnaisesti lumisia, märkiä tai jäisiä. Kitkarenkaat ovat monella tapaa parempi vaihtoehto kuin nastarenkaat: hiljaisempi, ympäristö ystävällisempi ja pienempi vierintä vastukseltaan. Bridgestone Blizzak kitkarenkaat ovat olleet jo yli 30 vuotta varma valinta Pohjolan talveen!

Nastarenkaat ovat hyvä valinta silloin kun ajat paljon pienemmillä teillä jotka voivat olla jäisiä, huonommin hoidettuja tai Pohjois-Suomessa pahoin polanteisia. Nastarenkaiden pito jäällä on omaa luokkaansa ja lumella eteneminen on vaivatonta. Ajomelussa ja vierintävastuksessa nastarenkaat häviävät kitkarenkaille.

Kitka- ja nastarenkaita löytyy First Stop liikkeistä laaja valikoima henkilö-, paketti ja katumaastureihin/SUV autoihin.

Talvirenkaat

Bridgestone

Noranza

Erinomainen luotettavuus jopa vaativimmissa pohjoismaisissa talviolosuhteissa – Bridgestonen Noranza on osoittanut toimivuutensa Suomen talvessa useissa testeissä.

Lue lisää

Bridgestone

Blizzak ICE

Blizzak ICE kitkarenkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ankarissa talviolosuhteissa. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä.

Lue lisää

Bridgestone

Blizzak DM-V3

Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin. Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä.

Lue lisää

Nokian

Hakkapeliitta 9

Hakkapeliitta 9 -nastarenkailla on tuoteperheensä nastarenkaista alhaisin melu ja pienin polttoaineenkulutus

Lue lisää

Hankook

Winter i*Pike RS2

Moninkertainen testimenestys takaa renkaan suorituskyvyn niin arktisissa olosuhteissa kuin leudommissakin talvikeleissä.

Lue lisää

Hankook

Winter i*cept IZ2

Winter i*cept renkaat tarjoavat viimeisintä kitkarengasteknologiaa, joka ei jätä pulaan äärimmäisissäkään olosuhteissa.

Lue lisää

Laufenn

I FIT Ice

Laufenn on Hankookin kakkosbrandi, jonka suosion takaavat turvallisuus, mukavuus sekä edullinen hankintahinta.

Lue lisää

Kaikki parhaat renkaat palvelevasta First Stop -rengasliikkeestäsi

firststopsuomi-logot

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Ota yhteyttä

Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua. Täytä oheisen lomakkeen kohdat omilla tiedoillasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.