Bridgestone Duravis All Season | First Stop

Paketti- ja matkailuautoihin

Turvallista matkantekoa kolmeen vuodenaikaan

Duravis All Season

UUTUUS! Paketti- ja matkailuautoihin. Sinulle joka arvostat hiljaisuutta, mukavuutta, kestävyyttä ja kykyä selvitä muuttuvissa olosuhteissa.

3 vuodenaikaa, yksi rengas

Bridgestone Duravis All Season on rengas, jolla taitat matkaasi turvallisesti ja äänettömästi myös vaihtelevassa säässä.

Vaikka Toukokuinen räntäsade yllättäisi sinut, auttaa Bridgestone A005 sinua selviytymään määränpäähäsi turvallisesti.

Duravis All Season rengas soveltuu kaikkiin keleihin, myös kevyeen lumisateeseen ja loskaan. Parhaimmillaan rengas on Suomen huonokuntoisilla teillä ollen hiljainen, mukava ja vakaa rengas.

Bridgestone Duravis tuoteperheen renkaat ovat tunnettuja ylivoimaisesta kestävyydestään kilometrisuoritetta mitattaessa. Rengas on myös ”3PMSF” merkitty (3 peak Mountain Snow Flake) joka uudistuneessa talvirengaslainsäädännössä on laillinen rengas myös Suomen talvessa.

Emme kuitenkaan suosittele Duravis All Season rengasta koviin Pohjoismaisiin talviolosuhteisiin mutta kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy vielä hienosti.

Koko valikoima on saatavilla 15″ – 17″. Kysy lisää meiltä!

Bridgestone Duravis All Season Image
Bridgestone Duravis All Season Image 2

Matkailuautot

Matkailu- ja retkeilyauto käytössä renkaan suurimmat hyödyt ovat:

– renkaan pintakuvio toimii myös pehmeämmillä ajoalustoilla kuten leirintäalueiden ruohikkoalueet ja muut pehmeät alustat.

– Vahva runkorakenne tarjoaa käyttäjälleen ajovakautta varsinkin korkeissa matkailuautoissa joissa tuulipintaa on paljon tinkimättä kilometri suoritteesta.

– Renkaan kylkiosa on myös vahvistettu josta hyödyt huonokuntoisimilla roudan runtelemilla tai kivisillä tieosuuksilla.

– Vaihtelevat sääolosuhteet eivät yllätä kuljettajaa sillä renkaan pito on erinomainen märällä tienpinnalla. Myöskään kesäinen lumi- tai räntäsade ei yllätä Duravis All Season rengasta.

– Jos matkailu- tai retkeilyautosi ei ole käytössä talvella mutta joudut sen siirtämään esimerkiksi katsastukseen tai huoltoon voit laillisesti käytäää Duravis All Season rengasta huomioiden kuitenkin sen ettei rengasta ole suunniteltu erittäin kylmiin Pohjoismaisiin olosuhteisiin ja muistamaan ennakoivan ajotyylin.

PAKETTIAUTO KÄYTÖSSÄ

Normaalissa pakettiauto käytössä saat kaikki samat ominaisuudet kuin matkailu- ja retkeilyautoilijat saavat ja muihin perinteisiin pakettiauton renkaisiin verrattuna hyödyt ominaisuuksista vaihtelevissa keleissä hiljaisuuden lisäksi.

* Luokkansa paras märkäpitoindeksi

* Hyvä kilometritulos

* Hiljainen ja mukava Suomen karkeilla teillä

Bridgestone Duravis All Season Image 3

Vieraile lähimmässä First Stop Shopissasi saadaksesi ammattiapua napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Etsi myymäläsi