Lehdistötiedote | First Stop

Lehdistötiedote

FIRST STOP Hinaus- ja rengaspalvelu päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Hinaus Image

TAKAISIN TIEN PÄÄLLE – NOPEASTI

Jos matka katkeaa yllättäen, ei silti tarvitse jäädä tien päälle. Moottorivika, rengasrikko tai yllättävä vikatilanne ei katso kelloa. Tampereen ja Pirkanmaan alueella on nyt ratkaisut, jotka eivät jätä pulaan; FIRST STOP 24/7 HINAUSPALVELU auttaa päivystäen vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Palvelun tuottaa Hinauspalvelu M.Sjöberg Oy, Nokia joka toimii myös FIRST STOP NOKIAN yrittäjänä.

Rengaspalvelu24h.fi -hinauspalvelu mahdollistaa rengasrikon sattuessa hinauksen lähimpään First Stop liikkeeseen (Akaa, Nokia, Orivesi, Tampere, Valkeakoski ja Ylöjärvi) aukioloaikojen puitteissa ja muina aikoina ajoneuvo on mahdollista kuljettaa First Stop Nokian toimipisteeseen jossa renkaan korjaus tai vaihto uuteen renkaaseen on mahdollista 24/7.

Teknisen vian yllättäessä ajoneuvo voidaan kuljettaa lähimpään First Stop liikkeeseen joka tarjoaa auton korjauspalveluita. Auton korjauspalvelut löytyvät First Stop toimipisteistä, Tampereen Epilästä, Tampereen Linnainmaalta, Akaasta ja Valkeakoskelta.

”Pitkäaikaisen hinauspalvelu yrittäjän, Mikael Sjöbergin liittyessä First Stop -ketjuun, syntyi hänelle idea palvella kuluttajia ikävissä rengasrikko tapauksissa ympäri vuorokauden, kaikkina päivinä vuodessa. Tämän jälkeen yhdessä muiden Pirkanmaan alueen First Stop -kauppiaiden kanssa totesimme että hinauspalveluita tarvitaan kaikissa toimipisteissä aika ajoin ja nyt voimme palvella kuluttajia First Stop Hinausautolla Pirkanmaalla.

Pirkanmaa on nopeasti kasvava alue ja myös merkittävä liikenteen risteyskohta. First Stop verkostomme Pirkanmaan alueella on jo laaja ja voimme hinauspalvelun kautta auttaa autoilijaa saamaan avun mahdollisimman helposti ikävän rengasvaurion tai teknisen vian yllättäessä. Ylöjärven toimipisteemme on tarjonnut rengasrikko päivystystä raskaalle kalustolle omalla tiepalveluautollaan jo muutaman vuoden ja nyt voimme laajentaa rengasrikko palveluita myös kuluttajille. Kun ajoneuvossa on kasko vakuutus, sisältyy vakuutukseen yleisesti hinaus lähimpään toimipisteeseen josta apua saa.” kertoo First Stop Suomen kenttäpäällikkö, Sami Hyytiäinen.

TURVALLISUUS ENSIN

Jos joudut tienposkeen vian tai rengasrikon johdosta, toimi näin:

  1. Pysähdy nopeasti turvalliseen paikkaan ja kytke hätävilkut päälle.
  2. Pukeudu huomioliiviin, varoita muita tiellä liikkujia ja aseta varoituskolmio sopivaan paikkaan. Varoituskolmio tulisi asettaa tarpeeksi etäälle pysäytetystä autosta, jotta muut autoilijat ennättävät reagoida tilanteeseen ajoissa.
  3. Soita First Stop hinauspalveluun josta saat apua nopeasti 24/7.
  4. Muista pysyä itse turvallisella alueella jotta et jää ohi ajavien autojen alle.

Lisätietoja: Rengaspalvelu24h:

https://www.rengaspalvelu24h.fi/ 0400 152 247 (arkisin kello 9–16)

0400530634 (muina aikoina)