Vanteet: Rautamo Wheel Fashion | First Stop

Rautamo Wheel Fashion

Tutustu Rautamon mallistoon

Laadukkaat vanteet kaikkiin henkilöautoihin, pakettiautoihin, trailereihin, asuntovaunuihin, matkailuautoihin, sekä myös automerkkikohtaiset vanteet. Meiltä myös alan parhaat KW ja ST madallussarjat, iskunvaimentimet, jouset, välilevyt, spacerit, pultit, mutterit ym. Kysy Rautamon mallistoa lähimmästä First Stop -myymälästäsi!

Rautamon oma R-Series vannemallisto sisältää tyylikkäitä ja laadukkaita vanteita henkilö-, SUV- ja maastoautoihin. Mallit edustavat nykypäivän trendejä ja hyvää hinta-/laatusuhdetta.

R-series

 

 

Flow form (Hybrid Forged™) on edistynyt valmistustekniikka, jonka avulla vanteesta saadaan kevyempi ja kestävämpi kuin perinteisellä valumenetelmällä. Prosessissa vannekehä lämmitetään ja venytetään muotoonsa. Lopputuloksena vanne on kevyempi, vahvempi ja kestää iskuja paremmin.

 

 

 

GMP:llä on erittäin nykyaikainen ja kattava mallisto, jossa paljon automerkkikohtaisesti suunniteltuja vanteita. Kaikki GMP:n vanteet valmistetaan 100% Italiassa.

gmp

 

 

 

KW -alustasarjat kaikkiin olosuhteisiin. KW on johtava coil over -alustasarjojen valmistaja päivittäiseen ajoon sekä kilpakäyttöön. KW Suspensions, KW Competition, KW Street Comfort, KW Clubsport, KW HLS ja KW Quad Suspension.

Täydelliset ajo-ominaisuudet, jokaiseen käyttötarkoitukseen. KW:lla on laaja valikoima coil over -sarjoja. Korkeussäädettävät alustasarjat katu- sekä kilpakäyttöön.

 

 

 

Rautamon vannemallisto kattaa laajan valikoiman vanteita pakettiautoihin sekä pick-up autoihin.

light truck

Löydä lähin First Stop -liikkeesi


Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

 

Myymälähakuun