Hero Image

Koivunen

Koivunen tarjoaa tyylikkään, laadukkaan ja laajan, lähes 80 vaihtoehdon vannemalliston kokoluokissa 13-22″. Kattavat sopivuudet ja vaihtoehdot henkilöautoihin, maastureihin, pakettiautoihin, lava-autoihin ja peräkärryihin. Suorasovitteisia malleja on runsaasti yleisimpiin automerkkeihin ja -malleihin. Maahantuoja vannemerkeille ACC Wheels, Cali Off-Road, Elit Wheels, Mayhem, Ridler Custom Wheels & Stilauto.

ACC Wheels

Laadukas ACC Wheels -vanteiden valikoima tarjoaa kattavat sopivuudet ja vaihtoehdot joka tarpeeseen. Valikoimassa on yli 50 vannemallia eri kokoluokissa ja tyylikkäillä viimeistelyillä niin henkilöautoihin, katumaastureihin, pakettiautoihin, lava-autoihin kuin peräkärryihin.  ACC-vanteet sopivat yleisimpiin automalleihin aina suorasovitteisena.

Cali Off-Road

Cali Off-Road tarjoaa laatua ja näyttävyyttä lava-autoihin ja maastureihin. Erittäin lujarakenteiset vanteet soveltuvat myös vaativaan käyttöön. Cali Off-Road myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun.

Elit Wheels

Ensiasennus- ja premium-tyyliset Elit Wheels -mallit sopivat yleisimpiin automerkkeihin suorasovitteisina, ja alkuperäiset keskikupit käyvät automerkkeihin Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota ja Volvo. Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Mayhem

Mayhem-mallit on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä tyylistä tinkimättä. Kattavat sopivuudet yleisimpiin 5-, 6- ja 8-pulttisiin lava-autoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin sekä maastureihin. Mayhem myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun

Ridler

Ridler valmistaa näyttäviä Hot Rod- ja Resto Mod -henkisiä vanteita USA-autoihin ja tarjoaa täydelliset sopivuudet muskeli-, klassikko- sekä vanhempiin lava-autoihin. Kaikki vannekoot ja pulttijaot ovat saatavilla kapea-leveä-yhdistelmillä. Ridler myöntää laadukkaille vanteilleen elinikäisen rakennetakuun.

Löydä lähin First Stop -liikkeesi

Tule asioimaan First Stop -liikkeeseen, kun tarvitset todellista rengasalan asiantuntemusta. Kokeneet ja osaavat ammattilaisemme auttavat sinua ja saat palvelua sekä tuotteita, joihin voit olla enemmän kuin tyytyväinen.

firststop-suomi-lahin-myymalasi

Pyydä tarjous